AV Security
Galliërshof 42
5349 BV Oss
Tel. + 31 (0)412 - 47 37 27
Gsm +31 (0)6 - 26 36 88 55
info@avsecurity.nl
www.avsecurity.nl

:: 8

Een veilige uitvaart dankzij beveiliging Nijmegen

Beveiliging NijmegenWelkom bij AV Security. De beveiliging in de buurt van Nijmegen die altijd zorgt voor betrouwbaarheid en kwaliteit. De beveiliging voor een uitvaart wordt met de dag belangrijker. We leggen u uit waarom. Dieven zoeken steeds vaker naar overlijdensadvertenties. Vaak staan hierin adressen en een datum en tijd waarop de uitvaart plaatsvindt. Hierdoor weten ze dus wanneer er iemand niet thuis is. Ze kunnen steeds makkelijker binnenkomen in woningen of bedrijven. Ook de naastgelegen woningen zijn vaak het doelwit. Door preventieve maatregelen te nemen kan dit voorkomen worden. Ons beveiligingsbedrijf in Nijmegen situeert zich in zuidoost Nederland, maar is door het hele land inzetbaar. Wij willen u graag van dienst zijn op de uitvaart of crematie, zodat dit zo goed mogelijk beveiligd wordt.

Discretie

Natuurlijk waarborgen we discretie. Door een vast en betrouwbaar team in te zetten op de kerkdienst, crematie, uitvaart of condoleance, verloopt dit precies zoals u wilt. Daarnaast worden er beveiligers ingezet om ongewenste personen op tijd te signaleren. Alles wordt besproken met de opdrachtgever en geheel naar wens uitgevoerd.

Hoe werkt het team?

De beveiliging in Nijmegen heeft een vast aantal procedures.
  • Het plaatsen van een beveiliger op locatie van de opdrachtgever of de nabestaanden, zodat op het moment van het verlaten van het bedrijf of woning preventief werk verricht kan worden.
  • Een beveiliger wordt in de woning of bedrijf zelf geplaatst of er is een herkenbare auto voor de woning of bedrijf van AV Security.
  • Er wordt gecontroleerd of alles is afgesloten en of er nog personen aanwezig zijn die er mogelijk niet horen.
Wilt u meer informatie? Zo werken wij ook met beveiliging in Eindhoven en doen we er alles aan om het hele land zo goed mogelijk te beveiligen. U kunt altijd contact met ons opnemen, zo weet u meteen wat we u kunnen aanbieden.

| Algemene Voorwaarden | Contact | © avsecurity.nl 2013

AV Security
Galliërshof 42 | 5349 BV Oss
Tel. + 31 (0)412 - 47 37 27 | Gsm +31 (0)6 - 26 36 85 55
info@avsecurity.nl | www.avsecurity.nl
KvK: 56669895