AV Security
Galliërshof 42
5349 BV Oss
Tel. + 31 (0)412 - 47 37 27
Gsm +31 (0)6 - 26 36 88 55
info@avsecurity.nl
www.avsecurity.nl

:: 6

Bouwterreinen, objectbeveiliging of winkelsecurity bij AV Security

ObjectbeveiligingDe beveiligers van AV Security heten u van harte welkom. Al jaren zetten we ons in om het hoogste niveau van veiligheid te waarborgen. Zo staat objectbeveiliging hoog op onze lijst. De inzet van de beveiligers op het gebied van object security hangt van de specifieke objecten af. Zo kan het een waardevol kunstwerk zijn, maar kunnen we ook bouwterreinen of winkelpanden dag en nacht beveiligen.

Wij stemmen onze dienstverlening altijd af op de wensen van de klant. De gemaakte afspraken van de opdrachtgever worden secuur nageleefd. We hebben verschillende functies voor onze beveiligers, zoals nachtportiers of surveillerende diensten.

Permanent of tijdelijk objectbeveiliging

U kunt uw object tijdelijk of permanent laten beveiligen. Elke situatie is anders, daarom bieden wij bijvoorbeeld tijdelijke surveillance diensten of alarmsystemen. Bij permanente objectbeveiliging wordt er een vast team van beveiligers ingezet. Alles is geheel afgestemd naar de wensen van de opdrachtgever.

Wie zijn wij?

Wij zijn een dynamisch en jong beveiligingsbedrijf. We staan voor betrouwbaarheid en kwaliteit. Door een sterke organisatie van stuk voor stuk goede beveiligers, hebben we een fundament aangelegd op het gebied van veiligheid. Onze beveiligers zijn allemaal goed opgeleid. We zijn gecertificeerd door de Ministerie van Justitie. Omdat de ontwikkelingen snel kunnen gaan, worden we dagelijks op de hoogte gehouden betreft nieuwe maatregelen. Zo werken we aan een veilige toekomst voor de mensheid. Naast objectbeveiliging hebben we ook nog meer diensten. Zo kunnen wij voor u uitvaart, - evenementen, - en hotelbeveiliging opzetten. Ook werken we met alarmopvolging, brand, sluit en openingsrondes en visitatiediensten. Wilt u meer informatie over onze beveiliging in de buurt van Den Bosch? U kunt direct contact met ons opnemen, we staan u graag ter woord.

| Algemene Voorwaarden | Contact | © avsecurity.nl 2013

AV Security
Galliërshof 42 | 5349 BV Oss
Tel. + 31 (0)412 - 47 37 27 | Gsm +31 (0)6 - 26 36 85 55
info@avsecurity.nl | www.avsecurity.nl
KvK: 56669895